• Air Cleaner Fan Cool Heat 2 in 1 Purifying Fan Indoor HEPA Bladeless Fan With Remote Control
  • Air Cleaner Fan Cool Heat 2 in 1 Purifying Fan Indoor HEPA Bladeless Fan With Remote Control
  • Air Cleaner Fan Cool Heat 2 in 1 Purifying Fan Indoor HEPA Bladeless Fan With Remote Control
  • Air Cleaner Fan Cool Heat 2 in 1 Purifying Fan Indoor HEPA Bladeless Fan With Remote Control
  • Air Cleaner Fan Cool Heat 2 in 1 Purifying Fan Indoor HEPA Bladeless Fan With Remote Control

Hawa Cleaner Fan Cool Panas 2 di 1 Nyucikeun Fan Indoor HEPA Bladeless Fan Jeung Jauh Control

1. kontrol calakan:ngadukung WIFI sareng kontrol APP mobile, ngadukung kontrol spiker pinter Amazon;

2.Desain hawa tiis sareng panas terpadu.Kalayan batré litium anu tiasa dicas deui di luhur,humidifikasitiasa dianggo dugi ka 7,5 jam;

3. dilengkepan kusterilisasi hawa UVCmodul jeung LCD tampilan digital, DC-efisiensi tinggi motor ngajadikeun kipas munara bladeless aman pikeun beroperasi;

4. Konfigurasi multi-fungsi:kontrol touch calakan, desain gagalna anti kakuatan, dilengkepan HEPA filter efisiensi tinggi, panyalindungan suhu nalika kipas munara custom berpungsi.

MOQ: 100

Rincian produk

Tag produk

 

purifikasi hawa, cooling, pemanasanjeunghumidifyingkipas bladeless, kipas bladeless rumah tangga revolusioner kalawan super multi-fungsi, super rupa-rupa kagunaan jeung kinerja super kuat, kalawan loba fungsi jeung kuat.

Desain titik beureumproduk-unggul pangajén, penampilan pagoda ngawangun, base exquisite, basajan tur luhur-tungtung.

Kapraktisan kipas tanpa daun multi-fungsi ieu leres pisan di luar imajinasi anjeun.

 

019加湿款详情页_03
019加湿款详情页_04
Ngaran Produk Humidifier Bladeless Fan Kalayan Pemanas sareng nyucikeun hawa Bahan Plastik ABS
Warna Disaluyukeun motor DC-motor (kalayan patén)
Fungsi Cooling / nyucikeun hawa / Humidifier Kontrol Kadali jauh / wifi & aplikasi
Tegangan dipeunteun 220-240V / 110-120V Laju hawa 4,5m/s
Panjang kabel 1,5m / 1,8m Laju motor: 3300-7300rpm
NWGW 4,2 / 5,9 kg Daya Kaluaran 2000W(B)/35W(H)

Fungsi pemanasan

019加湿款详情页_08
019加湿款详情页_09
019加湿款详情页_02

Fungsi Purifikasi

019加湿款详情页_06
019加湿款详情页_07
019加湿款详情页_01

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: