Tentang Kami

Merek Crossbow HangKong (Zhejiang), Technology Co. Ltd
diadegkeun dina ahir 2020, tapi pabrik urang diadegkeun dina 2004.
Tim kami diadegkeun dumasar kana misi inti kami pikeun nyayogikeun
jasa dagang hadé tur profésional pikeun konsumén global.

Tentang Kami

Saha Urang

HK AIHOME, joint venture, geus ngahijikeun pabrik pangalusna well-dipikawanoh di Cina sarta dedicated ka ngawangun platform suplai imah pinter global, sabudeureun ku alat sehat sarta pinter, nyadiakeun produk imah pinter high-end sarta jasa profésional pikeun pembeli global. .

 

Naon Urang Laksanakeun

HK AIHOME ngahususkeun kana daérah alat-alat bumi intelijen, kalebet kipas tanpa blade, pembersih hawa sareng anu sanésna.Kami daék ngabantosan klien kami pikeun suksés dina bisnisna ku nyayogikeun produk bumi pinter anu luhur sareng jasa anu pinter pikeun konsumén global.

Pabrik urang

Pabrik kami mangrupikeun pabrik anu pangsaéna anu khusus dina sababaraha kategori produk.Salajengna, pabrik kami nganggo alat anu paling canggih pikeun ngahasilkeun produk sareng ogé kami ngajamin yén kami bakal milih bahan anu pangsaéna pikeun produk urang.

Tim Kami

Kami tim ngora sareng gairah kalayan impian sareng tujuan.Kami yakin kaséhatan ngakibatkeun kahirupan anu langkung saé, intelijen ngarobih masa depan.Tim pamasaran kami di dieu sareng anjeun pikeun ngabantosan bisnis anjeun sareng ngurus kamekaran bisnis anjeun.

2
7
6
42
5
8
3
1