• 9000 BTU Mobile Air Conditioners Mini Portable Air Conditioner For Home And Outdoor
  • 9000 BTU Mobile Air Conditioners Mini Portable Air Conditioner For Home And Outdoor
  • 9000 BTU Mobile Air Conditioners Mini Portable Air Conditioner For Home And Outdoor
  • 9000 BTU Mobile Air Conditioners Mini Portable Air Conditioner For Home And Outdoor
  • 9000 BTU Mobile Air Conditioners Mini Portable Air Conditioner For Home And Outdoor

9000 BTU Mobile Air Conditioner Mini Portabel Air Conditioner Pikeun Imah sareng Luar

Dina jaman anyar AC, aconditioner hawa mobiledirancang husus pikeun kahirupan imah ngajadikeun pemanasan sarta cooling euweuh masalah.HKAIHOME masihan anjeun AC portabel ieu kalayan pemanasan sareng penyejukan terpadu.Ieu adopts téhnologi compressor canggih pikeun cooling efisien sarta pemanasan.Desain ramah-pamaké, mesin terpadu bébas tina instalasi, sarta ngarojong kontrol jaringan calakan.

Ringkesan

1. Sababaraha gaya sadia: kapasitas cooling ngawengku 7000BTU, 9000BTU na 10000BTU, kalawan kakuatan kuat;

2. Integrated hawa tiis tur haneut, cocog pikeun sababaraha adegan jeung sababaraha musim.Nalika AC mobile domestik jalan, noise nyaeta sakumaha low sakumaha 65dB, sarta hirup imah téh quieter;

3. Kadali calakan: ngadukung WIFI sareng kadali jauh, luhurna dilengkepan layar toél pinter LCD, gampang dioperasikeun

4. Desain Hearty: ngarojong fungsi timing 24-jam, ngarojong kustomisasi warna, sarta jadi pamandangan geulis hiasan interior.

Rincian produk

Tag produk

7000-10000BTU;Cooling jeung Pemanasan, Sistim timer menguap

Rasio Efisiensi Énergi Dipeunteun: 2.6

Noise: 65dB

kuantitas Loading High nepi ka 520pcs / 40'HQ

High Intelligerant WIFI Control APP Pilihan

Ngarojong kustomisasi produk LOGO sareng setelan pribadi

Panel Kontrol Lemes-Toél Badag sareng Tampilan PCB DELUXE

Panel touch calakan di luhur, kenop fungsi lengkep, multi-warna pilihan

domestic air conditioner
small room air conditioner

Ngaran Produk

Air Conditioner portabel A011D

Bahan:

Plastik ABS

Warna

Disaluyukeun

Kamampuh cooling

7000-10000BTU

Fungsi

Cooling sarta Pemanasan

Kontrol

WIFI&LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220V-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

16-32

Refrigerant

R410A R290

Sirkulasi hawa

310m³ / h

NWGW

24/27 kg

Logo:

adat

 

outlet hawa horisontal, adjustable luhur jeung ka handap
Katrol disumputkeun di handap, gampang pikeun mindahkeun
Desain streamlined, bentuk sakabéh téh geulis tur fashionable
Warna logam luhur tiasa dipilih, pérak sareng pink langkung mulya

portable room air conditioner
quiet portable air conditioner

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: