• 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM
  • 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM
  • 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM
  • 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM
  • 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM
  • 4 in 1 Portable Type Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Commercial Cool Portable Air Conditioner, OEM

4 in 1 Tipe Portabel Air Conditioner, Indoor Air Conditioner, Komersial Cool Portabel Air Conditioner, OEM

Katerangan pondok:

  • tampilan panel éléktronik, kadali jauh
  • booster évaporasi unik pikeun cooling efisien tinggi
  • Kipas turbo 3-speed sareng mode otomatis sareng bobo
  • R410A refrigerant héjo pikeun ningkat cooling
  • Louvers arah
  • 1-24 jam mimiti / eureun timer
  • Rpemanasan siklus everse, efisien sarta gampang pikeun ngarobah
  • A/ A ++ Énergi Énergi
  • Cooling, pemanasan sarta dehumidifying, sapanjang taun
  • Kontrol iklim
  • Cdesain ompact, kadali panel touch, tahan cai
  • Pcooling owerful sarta dehumidifying
  • Vkonsumsi kakuatan low
  • 6-8meter aliran hawa kuat
  • Great pikeun imah, kantor, pamakéan komérsial
  • Ideal keur leutik mun kamar ukuran sedeng
  • Imicroprocessor intelligent pikeun efisiensi énergi ningkat
  • kakuatan: 700W/950W/1300W/1580W/1700W

Rincian produk

Tag produk

about1x

Modél: PC-AMF / ACF
MOQ: 210/140 (gumantung kana jinis modél)
AC 4-in-1, digabungkeun sareng AC, manaskeun, dehumidifier sareng fungsi kipas, anu ngajantenkeun produk domestik atanapi komérsial anu sampurna sapanjang taun.Conditioner hawa portabel gaduh booster évaporasi anu unik ngabantosan niiskeun hawa kulkas langkung jauh ngaliwatan évaporasi cai.

Motina

PC20-ACFII

PC20-AMFII

PC26-ACFII

PC26-AMFII

PC35-ACF

PC35-AMF

PC40-ACF

PC40-AMF

PC46-ACF

PC46-AMF

Sumber kakuatan 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220240V50Hz 220-240V 50Hz
Niiskeun/ pemanasankapasitas(DI) 2000W / 200W 2600W / 2600W 3500W / 3500W 4000W / 4000W 4600W / 4600W
Konsumsi kakuatan cooling (W) 900 1100 1480 1700 2000
Konsumsi kakuatan pemanasan (W) 700 950 1300 1580 1700
Ngaleungitkeun Uap (L/Day) 30 50 60 70 80
Tingkat bising (dB) 51 52 52 53 55
Tekanan sora 65 65 65 65 65
Volume hawa (m³ / h) 360 400 450 450 520
Refrigerant R4101A R410A R410A R410A R410A
Ukuran Unit (WxDxH mm) 526*330*624 480*300*630 550*300*760 550*300*760 550*300*760
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 560*330*660 510*330*660 580*330*815 580*330*815 580*330*815
Beurat bersih (KG) 24 25 29.5 30.5 32
Beurat kotor (KG) 26 27 31.5 32.5 34
Wewengkon pelamar () 8-12 12-16 21-29 30-40 40-45
Label énergi Kelas A Kelas A KelasA Kelas A Kelas B
Ngamuatquantities(20GP/40GP/40HQ) 210/440/588pcs 210/440/588pcs 140/288/430 lembar 140/288/430 lembar 140/288/430 lembar

AC portabel pangsaéna sareng penyejukan sareng pemanasan tiasa dianggo sapanjang taun
PAC kamar ortable kalayan tampilan panel éléktronik sareng kadali jauh

Kaunggulan

1. Cooling handap sakabeh rohangan
Unit bisa niiskeun sakabeh rohangan kalawan sistem dua hoses ', nu sarua jeung tipe splitter AC.

2. Handap noise
Noise bakal sabudeureun 3Db(A) leuwih handap unit kalawan selang tunggal.

3. Ngahemat kakuatan
Nalika ngahontal suhu pangaturan, compressor bakal eureun.

Rincian produk:

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi sagala jinis sertipikat

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum: 210/140 (gumantung kana modél tipe)
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesanan Minimum: 210/140 (gumantung kana modél tipe)
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Type Air Conditioner (4)
Type Air Conditioner (5)
Type Air Conditioner (1)

  • saméméhna:
  • Teras: