• 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM
  • 3 in 1 Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise Solution, Small Air Conditioner Supplier, OEM

3 dina 1 Air Conditioner Portabel, AC Inovatif sareng Solusi Sora Lemah, Panyadia AC Leutik, OEM

Katerangan pondok:

  • Cooling, dehumidifying jeung fun 3 dina 1 fungsi
  • Tsetelan imer 0-24 jam
  • Pcooling owerful sarta dehumidifying
  • Ssistem elf-evaporating pikeun condensing cai sarta tanpa tank cai
  • Ltampilan LCD biru uxury
  • Rsiap-to-operasi
  • 3tahapan ventilator
  • Automatically ayun pikeun kénca jeung katuhu, jeung manual pikeun luhur jeung ka handap
  • Main awak dina hiji plastik sarta euweuh gap
  • Laduh ribut
  • Saliran hawa trong 6-7 méter
  • Skontrol sering-rampa
  • Desain kompak
  • Rpanel luhur emovable pikeun filter dem
  • Rkontrol emote bisa disimpen di handapeun panel luhur

Rincian produk

Tag produk

about1x

Modél: PC-KMG
MOQ: 200 PCS
AC portabel tiasa dianggo pikeun sagala rupa kaayaan, ogé mangrupikeun AC portabel komérsial.AC tipe portabel ieu dirancang ku sistem dual-hoses anyar, nu noise handap sarta bisa ngahemat kakuatan leuwih.Ogé, AC khusus ieu tiasa nyaluyukeun warna, logo sareng anu sanésna kalayan jasa OEM anu pangsaéna.

Motina

PC26-KMG

PC35-KMGII

Sumber kakuatan 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz
Niiskeun kapasitas(DI) 2600 3500
Konsumsi kakuatan cooling (W) 1060 1180
Ngaleungitkeun Uap (L/Day)(30°C, Rh80%) 50 55
Tingkat bising (dB) 46-52 46-53
Tekanan sora 43-49 43-50
Volume hawa (m³ / h) 360 420
Refrigerant R4101A atanapi R290a R410A atanapi R290a
Ukuran Unit (WxDxH mm) 360*480*490 360*480*546
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 448*569*570 360*480*611
Beurat bersih (KG) 21.5 24
Beurat kotor (KG) 24 25.5
Wewengkon pelamar () 12-16 16-20
Label énergi Kelas A Kelas B
Ngamuatquantities(20GP/40GP/40HQ) 200/420/420pcs 200/420/420 lembar

Isupplier AC portabel ndoor kalawan téhnologi inovatif anyar mawa solusi noise handap
IAC ndustrial, AC kémping

commercial air conditioner supplier

Sistem Dua Hoses

Kaunggulan

1. Cooling handap sakabeh rohangan
Unit bisa niiskeun sakabeh rohangan kalawan sistem dua hoses ', nu sarua jeung tipe splitter AC.

2. Handap noise
Noise bakal sabudeureun 3Db(A) leuwih handap unit kalawan selang tunggal.

3. Ngahemat kakuatan
Nalika ngahontal suhu pangaturan, compressor bakal eureun.

rinci produk

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi sagala jinis sertipikat

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 200
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

AC portabel pangsaéna sareng panel luhur anu tiasa dicabut
3 in 1 AC portabel tina dehumidifying, cooling jeung fungsi kipas

portable aircon factory
portable air conditioner factory
portable aircon supplier

  • saméméhna:
  • Teras: