• 24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portable Camping Car Inverter Compressor Refrigeration Tent Air Conditioner
  • 24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portable Camping Car Inverter Compressor Refrigeration Tent Air Conditioner
  • 24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portable Camping Car Inverter Compressor Refrigeration Tent Air Conditioner
  • 24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portable Camping Car Inverter Compressor Refrigeration Tent Air Conditioner
  • 24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portable Camping Car Inverter Compressor Refrigeration Tent Air Conditioner

24V Outdoor Mobile Air Conditioner Portabel kémping Mobil Inverter Compressor Refrigeration Tenda Air Conditioner

HKAIHOME nyarankeun outdoor ieumobil kémping AC portabelkanggo Anjeun.Alat-alat outdoor mobile usum panas, conditioner hawa mobile portabel pinter;teu perlu ngadagoan lila, cooling gancang dina 15 detik.Ngarasakeun coolness dina usum panas geus pernah geus gampang.

 

Ringkesan

1. compressor brand diimpor, kuat, sehat sarta ramah lingkungan, konversi frékuénsi sarta hemat energi, tanpa keusikan fluorine;

2. Konversi Frékuénsi, konsumsi low, efisiensi bursa panas tinggi, asupan hawa leuwih seragam, hirup layanan deui, sarta cooling gancang;

3. Sababaraha pipa knalpot, ngasingkeun hawa panas tur tiis, sirkulasi hawa teu meuntas hawa, sarta euweuh leungitna cooling indoor na outdoor;

4. Desain jantung ngawangun: ngarojong portabel, ningkatkeun aréa bursa panas ku 20%, beroperasi kalawan noise low, sarta boga penampilan stylish.

Rincian produk

Ngaran Produk:

Air Conditioner portabel

Bahan:

ABS Plastik + Tambaga

warna:

Disaluyukeun

Kapasitas cooling:

5000BTU-9000BTU

fungsi:

Cooling sarta Pemanasan

Daya (W)

280W

Tegangan dipeunteun

DC24V

Thermostat Range(°C)

16-32

Refrigerant:

R410A R290

Sertifikasi

CE

NW:

10,5 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Tempat asal Cina

 

Ngaran pabrik HK AIHOME

 

Sertifikasi CCC; CETL; CB; CE; GS; PSE

mini 24V air conditioner

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 200

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

small portable air conditioner
12V portable air conditioner

rinci gancang:

Ukuran produk: 495 * 190 * 280mm

Jenis: AC mobil mobil

Warna: Hideung / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 12V / 24V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 280W

portable ac unit
car portable air conditioner

  • saméméhna:
  • Teras: