• 2 in 1 Air Purifier Humidifier Bladeless Fan WIFI Controlled Leafless Stand Fan For Indoor
  • 2 in 1 Air Purifier Humidifier Bladeless Fan WIFI Controlled Leafless Stand Fan For Indoor
  • 2 in 1 Air Purifier Humidifier Bladeless Fan WIFI Controlled Leafless Stand Fan For Indoor
  • 2 in 1 Air Purifier Humidifier Bladeless Fan WIFI Controlled Leafless Stand Fan For Indoor

2 di 1 Air Purifier Humidifier Bladeless Fan WIFI Dikadalikeun Leafless Stand Fan Pikeun Jero rohangan

1. kontrol calakan:ngadukung WIFI sareng kontrol APP mobile, ngadukung kontrol spiker pinter Amazon;

2. Kombinasi tilu-pangaruhkipas bladeless, nyucikeun hawa sareng humidifier, kontrol AI pikeun nyaluyukeun volume humidifikasi, sareng panginget ngeunaan kakurangan cai.

3. Kalawan sterilization hawa UVC sarta modul purifikasi sarta H13-tingkat filter HEPA, kipas stand bladeless bisa purify hawa leuwih éfisién;

4. Konfigurasi multi-fungsi: kalayan kontrol touch pinter, kipas ngarojong 15 ° adjustment manual.Rojongan layar dinamis TFT pikeun ngawas kualitas hawa sacara real waktos;

4. Desain ati-ati: 1-8 jam timing na 1-9 adjustment speed, kalawan kadali jauh, euweuh desain daun, make leuwih betah.

Rincian produk

Tag produk

022M详情页_01
Ngaran Produk Bladeless Fan Jeung nyucikeun hawa / humidifier Bahan Plastik ABS
Warna Disaluyukeun motor DC-motor (kalayan patén)
Fungsi Cooling / nyucikeun hawa / Humidifier Kontrol Kadali jauh / wifi & aplikasi
Tegangan dipeunteun DC24V / 60W Laju hawa 5,0m/s
Panjang kabel 1,5m / 1,8m Laju motor: 2600-7000rpm
NWGW 4,1 / 5,4 kg Logo: adat

Humidifying purifikasi hawa kipas bladeless, a-nilai luhur, karek dirancang, multi-fungsi rumah tangga leafless produk kipas, stylish tur basajan.

Desain penampilan cylindrical baku, gampang dibawa, angin kuat.

Fungsi mémori filter, panginget ngagantian calakan, nyaring efisien hawa indoor, aman tur dipercaya.

Fungsi Purifikasi

主图3
022M详情页_05
022M详情页_06

Kontrol AI pikeun nyaluyukeun volume humidification, sareng panginget ngeunaan kakurangan cai

主图2
022M详情页_09

 

 

Tempat Asal: Cina
Ngaran pabrik: HK AIHOME
Sertifikasi: sadayana
Modél swasta: Sumuhun
pamayaran: L/C T/T
Kamampuhan suplai: 2000 lembar / poean
Port pangiriman: Ningbo/Shanghai
Adat : Logo / warna / bungkusan / colokan

Rincian

 

 

 

 

 

 

022M详情页_12
022M详情页_11

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

LAYANAN CUSTOM

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: