Téknologi produksi asak

Kakuatan Kami

Smart Home Appliance

Smart Home Appliance
HK AIHOME didaptarkeun pikeun ngawangun platform pasokan bumi pinter global, dikurilingan ku alat anu séhat sareng pinter, nyayogikeun produk bumi canggih anu canggih sareng jasa propésional pikeun pembeli global. Nyayogikeun solusi perkakas bumi paling pinter pikeun pembeli global, damel babarengan tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan bisnis.
Taros Kami
Produk pangénggalna sareng paling panas

Produk jual panas

  • Smart Scene Construction

    Panas sareng Cooling Tower Fan

    Kipas menara kalayan pemanasan sareng pendinginan disayogikeun ku supplier kipas menara pangsaéna di Cina, harga kipas munara anu tiasa ditawar. Pemanas kipas menara khusus ieu sareng fungsi pendingin sareng pemanasan gabungan mangrupikeun kipas menara pangsaéna online.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Kipas Pemurni Air Tower Kalayan Cooler sareng Heater

    Pemurni hawa sareng kipas manaskeun sareng saringan HEPA ngandung fungsi nyucikeun udara sareng fungsi kipas anu didamel ku kipas pemurni hawa anu pangsaéna. Kipas ieu nganggo filter hawa kalayan kecepatan sareng suhu anu tiasa diatur tiasa niup hawa tiis sareng panas.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Desk Air Purifier Bladeless Fan

    Kipas panas sareng tiis sareng fungsi nyucikeun hawa, 3 dina 1 tina kipas anu teu nganggo warna, pamanas sareng pemurni udara. Kipas kipas tanpa kipas ieu ngandung saringan HEPA sareng tiasa disaluyukeun ku pabrik kipas kami anu teu sampurna.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Dehumidifier Inovatif

    Dehumidifier khusus tiasa nerapkeun fungsi tambahan sapertos fungsi aromaterapi, fungsi pemurnian udara sareng fungsi sterilisasi lampu UV. Dehumidifier ieu tiasa dianggo pikeun basement atanapi panggunaan industri sareng ku MOQ diperyogikeun.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Pemurni Cai Cerdas

    Pemurni hawa filter H13 HEPA pikeun alergi sareng piaraan ramah, anu ogé tiasa nyaring haseup, lebu sareng kapang. Pemurni hawa khusus ieu ngandung sistem filtrasi hawa kalebet pre-filter sareng filter karbon sareng filter HEPA.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Calakan AC Portabel

    PAC kontrolér méwah-touch mewah méwah sareng tampilan LCD bodas, éta sacara otomatis tiasa diayunkeun kénca sareng katuhu, luhur sareng ayun ayun ku tangan. AC portabel pinter kalayan sistem dual-homes sareng tiasa dianggo ku sababaraha cara.

    Tingali Deui
    Smart Scene Construction
about-1
Fokus ka kami

Tentang Kami

HangKong Crossbow Brand (Zhejiang), Technology Co Ltd didirikan dina akhir taun 2020, tapi pabrik kami didirikeun taun 2004. Tim kami didirikan dumasar kana misi inti kami pikeun nyayogikeun jasa perdagangan anu langkung saé sareng propésional pikeun konsumén global. HK AIHOME, patungan, parantos ngahijikeun pabrik terkenal di Cina sareng didamel pikeun ngawangun platform pasokan bumi pinter global, dikurilingan ku alat anu séhat sareng pinter, nyayogikeun produk bumi canggih anu canggih sareng jasa propésional pikeun pembeli global .

Tingali Deui
  • 2004

    Pendirian perusahaan

  • 3000sqm

    Daérah pabrik

  • 700000

    jualan taunan