Téknologi produksi dewasa

Kakuatan Urang

Smart Home Perkakas

Smart Home Perkakas
HK AIHOME didedikasikeun pikeun ngawangun platform suplai bumi pinter global, dikurilingan ku alat anu séhat sareng pinter, nyayogikeun produk bumi pinter anu luhur sareng jasa profésional pikeun pembeli global.Nyayogikeun solusi alat bumi pinter pangsaéna pikeun para pembeli global, gawé bareng babarengan kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan bisnis anjeun.
Taros Kami
Panganyarna sarta hottest produk

Hot-diobral Produk

  • Smart Scene Construction

    Meja Air Purifier Bladeless Fan

    Kipas panas sareng tiis kalayan nyucikeun hawa sareng fungsi humidifier, 4 dina 1 kipas tanpa blade, manaskeun, nyucikeun hawa, nyucikeun hawa.Kipas kipas tanpa kipas khusus ieu ngandung saringan HEPA sareng tiasa disaluyukeun ku pabrik kipas bladeless kami.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    kipas tabel Bladeless kalawan base pisah, bisa dipaké horisontal sarta vertically.Optional sterilization hawa plasma jeung modul purifikasi, nyata plasma hawa sterilization.built-di kotak aromatherapy pikeun jadi hiji diffuser ambu.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Panas jeung Cooling Tower Fan

    Kipas munara kalayan pemanasan sareng penyejukan disayogikeun ku supplier kipas menara pangsaéna di China, harga kipas munara anu tiasa dirunding.Pemanas kipas menara khusus ieu sareng fungsi pendinginan sareng pemanasan gabungan mangrupikeun kipas menara online anu pangsaéna.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Kipas Penyuci Udara Menara Kalayan Cooler sareng Pemanas

    Pembersih hawa sareng kipas manaskeun sareng saringan HEPA ngandung panyaring hawa sareng fungsi kipas didamel ku supplier kipas pembersih hawa pangsaéna.Kipas ieu sareng saringan hawa kalayan laju anu tiasa diatur sareng setting suhu tiasa niup hawa tiis sareng panas.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Conditioner hawa portabel sareng sistem operasi pinter sareng compressor efisien, gaduh waktos jasa anu panjang.5000-14000btu pikeun milih tina.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Dehumidifier Inovatif

    Dehumidifier khusus tiasa nerapkeun fungsi tambahan sapertos fungsi aromaterapi, fungsi ngamurnikeun hawa sareng fungsi sterilisasi lampu UV.Dehumidifier Ieu bisa dipaké pikeun basement atawa pamakéan industri jeung MOQ merlukeun.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
  • Smart Scene Construction

    Nyucikeun hawa pinter

    H13 HEPA filter nyucikeun hawa pikeun alergi jeung pets friendly, nu ogé bisa nyaring haseup, lebu jeung kapang.Pembersih hawa khusus ieu ngandung sistem filtrasi hawa kalebet saringan pre-filter sareng saringan karbon sareng saringan HEPA.

    Tempo deui
    Smart Scene Construction
Naha Milih Kami

Seri produk

  • Kipas Bladeless
  • Nyucikeun hawa
  • Dehumidifier
  • Air Conditioner portabel
about-1
Fokus ka urang

Tentang Kami

HangKong Crossbow Brand (Zhejiang), Technology Co. Ltd diadegkeun dina ahir 2020, tapi pabrik urang diadegkeun dina 2004. Tim kami diadegkeun dumasar kana misi inti urang nyadiakeun layanan dagang hadé tur profésional pikeun konsumén global.HK AIHOME, joint venture, geus ngahijikeun pabrik pangalusna well-dipikawanoh di Cina sarta dedicated ka ngawangun platform suplai imah pinter global, sabudeureun ku alat sehat sarta pinter, nyadiakeun produk imah pinter high-end sarta jasa profésional pikeun pembeli global. .

Tempo deui
  • 2004

    Ngadegkeun pausahaan

  • 3000sqm

    Wewengkon pabrik

  • 700000

    jualan taunan